maanantai 2. marraskuuta 2015

Pitkospuut

 "Tärkein asia, jonka isä voi lapsilleen tehdä, on rakastaa heidän äitiään."
- Theodore Hesburgh


Paljosta saan olla kiitollinen ukkokullalleni. Ei minulla olisi aikaa touhuta omiani, jos hän ei olisi auttamassa pikkuväen kanssa. Vähiin jäisivät retket lasten kanssa, jos minun pitäisi selvitä kaikesta yksin. Nämä kuvat on otettu yli kuukausi sitten kun teimme viimeisen syysretkemme pitkospuita pitkin laavulle. Kuvissa koivujen lehdet ovat alkaneet kellertyä ja vasta viime viikolla ne varisivat maahan. Tämä on ollut pitkä ja ihan mukava syksy, mutta minun on myönnettävä, että jäin hieman kaipaamaan niitä syyssateita, kun sai hyvällä omalla tunnolla käpertyä sohvannurkkaan. Uskomatonta, että on jo marraskuu. Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle.

8 kommenttia:

 1. Tuosta heinikosta tulee mieleen Leijonaa mä metsästän-leikki! Ihanan
  reippaita retkiläisiä. Syksyn kellertävässä valossa on jotakin sellaista mitä oli lapsuuden syksyissä.

  Nyt on jo niin pimeää että saa hyvällä omalla tunnolla juoda teetä ja näprätä sisällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No iltasella on tosiaan jo niin pimeää, ettei ulkona näe enää oikein tehdä mitään. Onneksi meillä alkaa olla jo syyshommat tehtynä eli saa nauttia vain ulkona olemisesta ja odotella, että tuleekohan se talvi tänä vuonna ollenkaan =) Kuopus kysyi tänään, että onko hänellä kelkkaa. Sitä ei varmaan tarvitse ihan heti kaivaa esille =)

   Poista
 2. Upeissa maisemissa retkeilitte, lapsille tuo heinikon läpi kulkeminen on varmaan ollut elämys.
  Aurinkoista marraskuuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tajusin vasta kuvistani, miten hieno tuo luontopolku on. Se kulkee niin monen erilaisen maaston läpi, että oikeastaan yhdellä kävelyllä tulee tehtyä monta eri retkeä =)

   Kiitos kosotäti <3 Aurinkoista marraskuuta sinullekin =)

   Poista
 3. Aivan upeat kuvat...tuo jossa pitkospuut kulkevat koivikossa...huah...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Koivikko-kuvassa on kyl jotain sellaista niin suomalaista =) Itse pidän tuosta viimeisestä kuvasta. Ilta-auringon valo on niin lämmin ja kaunis =)

   Poista
 4. Kulunut syksy on ollut kyllä kaunis, paljon aurinkoa ja väriloistetta. Vesisateet ovat jääneet vähemmälle.. Vielä näin marraskuussakin on ollut auringossa kylpeviä päiviä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on =) Aivan uskomatonta, että tänään oli 12 astetta lämmintä! Oli aika upeaa, kun pystyi olla ulkona ilman sormikkaita vaikka on marraskuu. Mä mietin jo, että pitäisikö mennä iltapäiväteelle terassille ja ottaa virkkuu mukaan =)

   Poista