sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Messutunnelmia


HANDU / NEULEKAHVILA LENTÄVÄ LAPANEN
HANDU / NEULEKAHVILA LENTÄVÄ LAPANEN
TUKUWOOL
LUOHITTAREN LUOLA / LANKAKAUPPA KERÄ
PAJUKANNAN TILA
PIRTIN KEHRÄÄMÖ
PIRTIN KEHRÄÄMÖ
TOIKAN KANGASPUUT TAITO PIRKANMAAN OSASTOLLA.
WÄRKKÄRI
PESOSEN MEHILÄISTARHAT
VIHREÄ VYYHTI
MARJUKAN ILO
CLABBOK
SAVIPAJA TULIAISTUPA
DESIGN JAANA HIRVONEN
SNURRE
SNURRE
KÄSITYÖPAJA ILOINEN VARIS
Oloni on väsynyt mutta onnellinen. Kaksi päivää takana Suomen Kädentaidot -messuilla eikä minusta enää olisi ollut kolmanteen päivään. Ajankulu hukkui täysin ja huomaamattani kiersin vielä toisena päivänä viisi tuntia messuja. Snurren osastolla minulta kysyttiin, että millaisia töitä virkkaan, niin en enää osannut vastata kysymykseen. Päässä humisi vain tyhjää. Onneksi minulla oli kädessäni käyntikortti, josta pystyin lunttaamaan nimeni. Tässä kohtaa olisi ehkä ollut syytä lähteä kotiin.

Messu-uupumuksestani huolimatta toinen messupäivä oli ihana, kun vaelsin päämäärättömästi ympäri osastoja ja fiilistelin. Päivä täyttyi bloggaritreffeistä, jutustelusta ihmisten kanssa ja tutustuin erilaisiin lankoihin. Hiemanhan olin huono ostamaan niitä, kun varastoissani on 25 kiloa lankaa ja seuraavaksi puoleksi vuodeksi olen suunnitellut työni. Jos en sillä hetkellä keksinyt mitään hienoa langoista, en suotta niitä ostanut, vaan tyydyin vain kerien puristeluun ja silittelyyn. Tulevaisuuden varalle tiedän kuitenkin monta ihanaa lankakauppiasta, värjääjää ja kehräämöä joissa tehdä ostoksia.

Kiitos messuista! Hienoa oli, mutta vielä hienompaa oli kotona istua nojatuoliin, nostaa jalat ylös ja sulatella sitä kaikkea näkemäänsä ja kokemaansa. Ensi vuonna messuillaan taas!

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos =) Oli kyl ihanat messut, mutta mä olen vieläkin ihan puhki =) Messuille kyl kannatti varata pari päivää, sillä siellä oli niin paljon nähtävää, että seuraavallekin päivälle jäi uusia juttuja vaikka kuinka paljon =)

   Poista
 2. Ihana oli sinua tavata, olet yhtä aurinkoinen kuin blogisi. ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana Marjaana <3 Oli niin ihanaa tavata <3 Toivottavasti treffataan toistekin, kun ne meidän treffit oli niin pikaiset =)

   Poista
 3. Oli todella mahtava nähdä, ja ihania kuvia sinulla. Minäkin kävin messuilla uudelleen vielä tänään, mikä erehdys! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Mä tiputin perjantaina kameran ja pelästyin, että menikö se rikki, mut ei onneksi mennyt =)

   Oli kyl ihan mahtavaa treffata <3 Toivottavasti pian olis jotkut kässäiltamat, missä päästäis höpiseen enemmän =) Mitäs löytyi messuilta?

   Poista
 4. Oli kyllä kiva nähdä livenä! Pitäisi järkätä useamminkin jotain kässäblogitapaamisia! Se on kyllä jännä noilla messuilla että ihan sama monenako päivänä kiertää, aina bongaa toisten blogeista jotain mitä ei itse kaikesta kiertelystä huolimatta muka nähnyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyl hienoa treffata ♡ Se on niin harmi, että tällaisia tapaamisia on ihan liian harvoin ja aina on liian vähän aikaa =)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos =) Oli kyl mahtavat messut! Enää ei pää humisi tyhjyyttä vaan kaikkia ihania ideoita. Vielä kun riittäisi aikaa toteuttaa ne =)

   Poista