torstai 18. kesäkuuta 2015

Mairen uusi koti

Knit 'n' Tag -neulegraffititapahtuma on onnellisesti ja hain graffitini kotiin. Olin varautunut näkemään revityn ja sotketun työn, mutta yllätykseni oli suuri, kun kaksi viikkoa Turun keskustassa olleesta teoksesta ei puuttunut kukan kukkaa. Koska se oli niin hyvässä kunnossa, en raskinut heittää suuritöistä työtäni pois vaan halusin saada sen uudestaan esille. NuppuNeula-blogin jättämän kommentin asiosta keksin työlleni parhaan mahdollisen paikan.

Maanantai-iltana ystäväni lähti avukseni ja ripustimme graffitin paikallisen vanhainkodin pihapuuhun ja minusta tuntuu, että työni on nyt päässyt kotiin. Sillä ei voisi olla parempaa paikkaa, sillä isoäitini, kenen langoista työ on virkattu ja kenen mukaan se on nimetty, asuu siellä. Minulla on niin hyvä mieli, että sain luvan ripustaa graffitini vanhainkodin pihaan ja toivon, siitä on iloa hänelle ja kaikille muille talon asukeille.

Oikein ihanaa juhannusta kaikille! Pidä itsestäsi ja ystävistäsi huolta!

12 kommenttia:

 1. Tosi upea ja iloinen! Varmasti siitä monelle tulee hyvää mieltä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Vanhainkodin pihassa järjestetään huomenna juhannusjuhla, eikä siellä tainnut paljoa olla kukkia asukkaiden silmäniloksi. Onneksi tätä ikikukkaa ei tarvitse kastella eikä nyppiä, joten se saa kukkia koko kesän pihassa =)

   Poista
 2. Ihanaa, että kaunis työsi löysi näin hienon kodin tuon tapahtuman jälkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Asuinpaikkakunnallani järjestään joka kesä taidetapahtuma ja sinne on mentävä samana päivänä teokset pystytään, sillä monesti ne rikotaan jo seuraavan yön aikana. Sen takia olin aivan ihmeissäni, että työni oli saanut olla rauhassa Turussa. Turkulaiset ovat aika ihania =)

   Poista
 3. Hienoa, että se sai paikakseen juuri tuon pihan puun!
  Mukavaa juhannusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Hieman mua jännitti, että saanko lupaa ripustamiseen, kun musta tuntuu, että neulegraffitit jakaa ihmisten mielipiteitä =)

   Poista
 4. Upea juttu laittaa vanhainkodin puu kukkimaan .
  Iloista juhannusta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Toivottavasti koko juhannus ei ole ihan näin sateinen kuin tänään on ollut. Olisi mukavaa päästä huomenna lasten kanssa katsomaan kokoa =)

   Poista
 5. Voi miten kaunis ajatus sinulta <3

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana idea kukittaa Mairella puu tuollaisessa paikassa. Suuri virkkuutyösi sai hienon jatkopaikan. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Olen niin mielissäni, kun sain ripustaa graffitin pihapuuhun, ettei siihen käytetty aika tunnu enää niin suurelta =)

   Poista