sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Kesäkukat
Näin herkullisella autolla ajelin kotiini puutarhalta. Voitteko kuvitellakaan, kuinka ihanalle kuplassani tuoksui ja kuinka onnellinen olin sillä ajaessa? Pieneen autooni ei olisi enempää kukkia mahtunut! Kävin juhannuksen alla ostamassa kesäkukat ja päästyäni kunnialla kotipihaan, lähetin ylimmän kuvan ukkokullalle ja viestin perään: "Kulta, älä ole vihainen". No, ei hän ollut. Totesi vain, että onhan ne kauniita. Jos ette ole vielä huomanneet, niin pidän valtavasti kukista ja kesäkukkien osto on yksi kesäni kohokohdista. Näitä saan ihastella loppukesän ja nauttia niiden väriloistosta. Nyt menen hakemaan kasvimaalta pinaattia ja alan tehdä keittoa. Kananmunia saan takapihan rouvilta. Kesä on ihanaa aikaa! Aurinkoista sunnuntaita rakkaat!


6 kommenttia:

 1. Mun on ihan pakko mennä huomenna hakemaan puutarhalta lisää kukkia, jotain vanhoja monoja löytyy mihin voisi istuttaa. Aivan superihanan näköinen on toi teidän kesäolohuone! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♡ Me ollaan pihalla melkein aina, joten näitä tulee ihasteltua paljon. Toivottavasti tänä kesänä jaksan nyppiä petunioita =)

   Poista
 2. Auto täynnä väriä ja iloa. Ihana jos nuo ilmatkin tästä paranisi, tänään ainakin hyvää lupaili :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♡ Eilen oli kyl upea ilma, mutta miks ihmeessä taas sataa? Toivottavasti kesä jo alkaisi ♡

   Poista