lauantai 25. heinäkuuta 2015

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin

"Elämä on ihmisen parasta aikaa."
- Matti Nykänen


Jos tästä kesästä pitää sanoa jotain hyvää, niin se on varmasti se, ettei kasvimaata ole tarvinnut kastella kuin yhden kerran. Luontoäiti on pitänyt huolen, että laiskemmankin puutarhurin istutukset saavat riittävästi vettä. Toisaalta en itse kaipaa helteitä, mutta lapset varmasti haluaisivat päästä uimarannoille. Minulle riittäisi ihan lämpimätkin kesäpäivät, kunhan ei olisi näin pirskatin kosteaa. Ei riitä enää yhden käden sormet laskemaan, monestiko olemme kastuneet kävelyretkillä. Olemme lähteneet yhdeksän jälkeen metsään mustikoita etsimään ja palanneet vasta kolmen tunnin päästä kotiin syömään ja päiväunille. Olemme tainneet poimia jo kymmenen litraa mustikkaa, mutta pakkaseen en ole saanut siitä edes puolia, kun suurin osa on kadonnut pikkuväen suuhun. Mustikkaa on nyt metsissä niin paljon, että luotan siihen, että ehdimme vielä kerätä kunnon varastot talven varalle.

Viime kesän tavoin suljen nyt koneeni muutamaksi viikoksi ja pidän lomaa blogini lisäksi niin Instagrammista kuin Facebookista. Haluan irrottautua hetkeksi koko internetistä ja sosiaalisesta mediasta ja nauttia kesästä. Lomani kuluu luultavimmin samoin tavoin kuin tähän asti, eväsretkiä pikkuväen kanssa metsässä ja parhaimman virkkauspaikan etsintää. Tämän hetkinen suosikkini on kuistin ohella terassimme rottinkikalusto, jossa luultavimmin saankin viettää ihastuttavia hetkiä lankojeni parissa. Tekeminen minulta ei varmasti lopu kesken, sillä Lankasatamalta yhteistyön merkeissä saadut Catania-langat polttelevat jo sormiani. Niiden lisäksi sain Novitalta ihanan pehmeän paketin syksyn uutuuslankoja ja pääsen nähtävästi opettelemaan neulomista. Olen aivan onneni kukkuloilla niin paketista, kuin siitä itsetuntoani hivelevästä tiedosta, että minut on huomattu ja minua on muistettu.  Lämmin kiitos Novitalle tästä hyvästä!

Sen pidemmittä puheitta, haluan toivottaa sinulle rakas lukija ihanaa ja rakkauden täyteistä kesää! Tavataan taas elokuussa! Toivottavasti minulla on paljon käsitöitä ja kirppissaaliita esiteltävänä, sillä toimettomana en aio olla!

12 kommenttia:

 1. Oo teillä on todella vihreää, vehreää ja värikästä. Kaunista on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Meillä ei ole tainnut kukat kukoistaa muina vuosina tällain. Johtuisikohan se siitä, ettei niitä ole tarvinnut muistaa kastella =)

   Poista
 2. Olipa ihanat kesäkuvat. Kivaa että sait pienen muistamisen. Ne lämmittää mieltä aina. :) Oikein ihanaa lomaa ja loppukesää! Toivotaan että saadaan vielä kunnolla lämpöä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Satuinpa muuten katsomaan tänään dokumenttia alpakoiden kasvattamisesta ja villan hyödyntämisestä. Tuli noista langoista mieleen. :) Nyt tekisi mieli kokeilla niitä. :) Ehkä voisi ottaa neulontaprojektin pitkästä aikaa.

   Poista
  2. Kiitos <3 Toivottavasti tulisi vielä edes muutama lämmin päivä! On ollut vähän kurja kesä, mutta onneksi meillä on tuo katettu terassi niin siellä on voinut istua villatakki päällä ja viltti jaloilla.

   Mä suosittelen kutimiin tarttumista! Se on varmasti pitkästä aikaa aivan ihanaa =) Hyvää kesää <3

   Poista
 3. Mukavaa kesää ja lomaa somesta! :)

  VastaaPoista
 4. kesää se on märkäkin kesä....ihania kuvia etenkin nuo pienet miehet autoineen.

  VastaaPoista
 5. Lämpöä, aurinkoa ja monia mukavia hetkiä lomallesi

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia.
  Eipä meidänkään puutarhassa ole kastelua tarvittu.

  VastaaPoista
 7. Löysin ihastuttavan blogisi sattumalta ja ihastuin ikihyviksi;) Liityin seuraan!

  VastaaPoista
 8. Kaunis kesä teillä kotipihalla. Ihanaa lomaa! :)

  VastaaPoista
 9. Heips! Sait multa Liebster Award -haasteen, löydän sen täältä http://tavaroidentaikamaailma.blogspot.fi/ :)

  VastaaPoista