sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Kiitos MarjaanaSain Villasukkavuoden Marjaanalta Ilahduta Bloggaajaystävääsi -haasteen ja posti toi minulle viikko sitten pehmeän paketin, jonka sisältä löytyi lankoja, koukku tunisialaiseen virkkaukseen ja lisää haastetta. Marjaana toivoisi näkevänsä antamistaan langoista koukutut lapaset blogissani. Haasteet ovat aivan ihania ja uuden oppiminen on aina yhtä mukavaa, joten opettelen kyllä tunisialaisen virkkauksen, mutta siihen voi mennä hetki. Kiitos Marjaanalle ihanasta paketista ja kortista! Aurinkoista kevättä myös sinulle!

Kiitos myös kuvausassistentilleni, joka ilmeisesti silmäluomien läpi tarkkaili kuvauksia. 

Ihanaa sunnuntaita kaikille!


4 kommenttia:

 1. Ihana postaus! :D
  Eikä sinun mikään pakko ole lapasia tehdä, niistä tosin on hyvin helppo koukkuaminen aloittaa. Yritin löytää pakettiin jotain ohjetta mukaan, mutta en onnistunut. Youtubesta löytyy tosi selkeitä ohjeita, niillä onnistuu varmasti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi vielä kerran ♥ Kyl mä tuon koukkuamisen vielä opettelen, mutta nyt on jonossa sen verran töitä, että jätän suosiolla myöhemmäksi. Lapaset voisin tehdä, koska olen niin loistava hukkaan niitä, ettei mulla taida enää olla kuin muutama pari jäljellä =)

   Poista