sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Kevätmessujen ohjelmaa ja arvonnan voittaja


Kuvat: Messukeskus

Kaivelin vähän messutunelmia Messukeskuksen kuvapankista vuoden 2013 ja 2014 Kevätmessuista. Ensi viikonloppuna (26.-29.3.2015) järjestetään Helsingin Messukeskuksessa tämän vuoden Kevätmessut. Se on suurtapahtuma, joka kattaa viisi eri messua: Oma Koti, Oma Mökki, Kevätpuutarha, Sisusta! ja Lähiruoka&Luomu. Lisäksi tapahtumassa valitaan Vuoden Kokki ja Tarjoilija, sekä kisataan Suomen seuraavan Bocuse d’Or -edustajan paikasta

Olen selaillut Kevätmessujen kotisivuja ja laittanut itselleni ylös ohjelmia, etten vain menetä mitään. Pääsen messuille vain perjantaina, joten osa ohjelmista jää minulta väliin päällekkäisyyksien vuoksi tai ihan kaikkia ei ole tarjolla joka päivä, mm. bloggaajien kukkakoulu on jo torstaina ja huutokauppa järjestetään vain sunnuntaina. Onnekseni Vuoden Kokki ja Tarjoilija finaali on juuri perjantaina ja silloin on avoinna myös Kokit 1995-2015 puutarhassa -pop up –ravintola. Hienointahan olisi päästä useampana päivänä messuille, mutta minun on nyt tyydyttävä yhteen päivään.

Eniten minua houkuttelevat Kevätpuutarha-messut, mutta toisaalta jokaisella messuosastolla tuntuu olevan jotain mitä haluaisin nähdä. Jos vain aikaa ja ruutia jaloissani riittää, niin ajattelin kiertää ihan koko tapahtuman läpi. Pihaelämää! – yleiskoristelualue on ihan ykköskohteenani ja myös kukkasidontanäytöksiä odotan innolla. Skills-kilpailussa pääsee ihastelemaan viherrakentamisen ammattitaito -maajoukkeiden rakentamia pihoja ja Lempisauna-alueella on Saunayoga-esittely, johon minun on ihan ehdottomasti ehdittävä.

Ajattelin tutustua messuilla ukkokullan ja naapureidemme iloksi mehiläishoidon aloittamiseen ja opettelen valmistamaan keinopesiä pölyttäjille. Lisäksi messuilta saa tietoiskuja mm. omakotitalon aurinkoenergiaratkaisuista sekä kuinka mökille saadaan sähköt auringosta ja tuulesta. Mutta jos ihan totta puhutaan, niin kaikista eniten odotan niitä tuhansia värikkäitä ja ihania kukkia, joita ymmärtääkseni koko messualue on pullollaan. Messuohjelmassa ainakin luvataan, että kukkaloistoa on luvassa ympäri Messukeskusta. Messuilla on niin paljon tarjottavaa, että suosittelen tutustumaan Kevätmessujen kotisivuilta löytyvään ohjelmaan.

Sain arvottavaksi pääsyliput Kevätmessuille ja  tänään meillä oli taas arpajaiset. Esikoisemme toimi tälläkin kertaa onnettarena ja kuopuksemme yhdessä ukkokultani kanssa virallisena valvojana. Koska arvonta sujui viimeksi niin hyvin, ajattelin, että kuopuksemme pääsee mukaan, mutta eihän se mennytkään niin hienosti. Ihan ensimmäisenä Lehvä-pannusta nousi Jatan lappu ja hänelle lähtee pääsyliput tapahtumaan. Kouralliselle muita nimiä, jotka kuopuksemme toimesta nousivat pannusta, saavat vain lämpimiä ajatuksia. Onnea voittajalle ja kiitos kaikille arvontaan osallistuneille. Suuri kiitos Messukeskukselle lipuista! Olen jo ottanut yhteyttä voittajaan. 

Nähdään messuilla!

Mikäli messut kiinnostavat, mutta vielä emmit, niin torstaina 26.3. messuille pääsee kaksi yhden hinnalla! 


2 kommenttia:

  1. Kiitos paaljon! Lippu on todella mieluinen. Tänä keväänä olenkin odottanut kevätmessuja erityisellä innolla. Kauniita kuvia messuilta ja mainion tietopaketin olet kirjoittanut.
    Antoisaa messuilua sinulla ja kaunista kevättä! <3

    VastaaPoista