keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Helmiä ja heijastimiaEnsiksi haluan kiittää teitä edellisen postauksen ihanista kommenteista. Sananne lämmittivät mieltäni paljon! Koska ahkeroin peittoni kanssa niin ahkerasti, niin saan varmasti ottaa nyt ihan rennosti ja vain esitellä muiden töitä. Sain viime vuoden puolella Kierrätyksen, liikunnan ja tuunauksen lumoissa -blogin Susannalta heijastimen. Koska heijastimia ei ole ikinä liikaa, ajattelin pikkuväen kanssa askarrella heillekin omat. Solmin heijastimeen kalalankaa, jonka nyöritin ja pikkuväki sai pujotella siihen helmiä katkenneesta helminauhasta. Kun nauhaa oli enää muutama sentti jäljellä, solmin siihen vanhojen henkselin klipsun, jolla heijastimen saa roikkuun takkiin tai reppuun. Aivan ihana ja äärimmäisen kaunis heijastin! Itselleni en toistä tarvinnut, sillä Susannalta saatu heijastin on keikkunut jo monta kuukautta taskun pielessä. Susannan valitsemat värit sopivat villakangas takkini väreihin kuin nenä päähän! Kiitokset Susannalle ihanasta lahjasta ja ideasta!


16 kommenttia:

 1. Ole hyvä. Käyttöön on tarkoitettukin ❤

  VastaaPoista
 2. Ihana idea! Noin nuo vanhat heijastimetkin ovat kivoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Eikös tuo ole Pohjolan vanha merkki heijastimessa, joka sain? Nuo pikkuväen heijastimet löysin Ideaparkin Sinellistä viime vuoden puolella. Tuo hymynaama on aika nostalginen. Tulee ihan nuoruus mieleen =)

   Poista
 3. Onpas kiva idea, taidan minäkin kopioida tämän idean ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa! Mä uskon, että sun käsissä tulee aivan mielettömiä helminauhoja <3

   Poista
 4. Hauska idea. Ja, nuo perinteiset heijastimethan ovat parhaita heijastin ominaisuuksiltaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kyl tosi kiva idea! Hienoa, kun tarpeellisesta tavarasta sai korun takin pieleen =)

   Poista
 5. Kaikki ideat, mitä pikkuväen kanssa voi tehdä, ovat ihania. Niin tämäkin värisirkus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä askartelu tuli meillä ihan tarpeeseen, kun ollaan sairasteltu tämän vuoden puolella ihan jatkuvasti. Tällaiset nopeat ja mukavat askartelut ovat aivan ihanaa täytettä päivään ja mukavaa vaihtelua piirtelyyn ja muovailuun =)

   Poista
 6. Hieno idea...ja värit ovat jälleen niin kohdallaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On muuten mielenkiintoista seurata pikkuväen värivalintoja, kun he tekevät näitä juttuja, joissa saa valita värejä =) Pienempi käyttää paljon enemmän värejä, kun taas isompi tykkää sinisestä niin paljon, että viimeksi keräsi itselleen kaikki siniset kynät =D

   Poista
 7. Ihanan värikkäitä! Näitä vois viritellä jo ensi syksyä varten valmiiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Niin voisi! Tekisi monta erilaista väriyhdistelmää niin olisi heijastimet takin tai kassin kanssa sävy sävyyn =)

   Poista
 8. Vastaukset
  1. No niin on! Mä olen pitänyt omasta heijastimestani tosi paljon ja niin tuntuu pikkuväkikin pitävän omistaan, vaikka pienempi sanookin sitä aina kaulakoruksi =)

   Poista