keskiviikko 14. maaliskuuta 2018

TERVETULOA TOIKAN LANKARIEHAAN!


 "Älä anna periksi, jos teet jotakin, jota haluat tehdä. Rakkaus ja inspiraatio eivät voi johtaa harhaan."
  - Ella FitzgeraldYhteistyössä: Toika Oy


Tiedätkö mikä on hienointa käsitöiden harrastamisen jälkeen? Se on se, kun pääsen opettamaan jollekin toiselle harrastusta, joka on minulle niin rakas. Siinä piilee aina se mahdollisuus, että saan tartutettua kässäkärpäsen pureman toiseen.


Toika järjestää myymälässään Toijalassa Lankariehan perjantaina 23.3.2018 klo. 10-18 ja opetan tapahtumassa Ilopilleri-ruudun virkkausta. Ilopilleri on Toikan ihanan helppo malli, joka onnistuu vasta-alkajalta eli sopii hyvin ihan ensimmäiseksi virkkaustyöksi. Kokeneemmalle virkkaajalle se on leppoisaa telkkarin katselutyötä ja ainakin itse olen ihan koukussa malliin, sillä sitä virkatessa saa miettiä kaikkea muuta kuin sitä mitä tekee. 
Ohje on kirjoitettu Valley Yarnsin Berkshiren Bulky -langalle, joka on yksisäikeinen, ihanan pehmeä ja muhkea perulainen villalanka (85 % villaa ja 15 % alpakkaa). Seiskan koukulla virkatessa torkkupeitto syntyy nopeasti, kun paloja ei tarvitse montaa ja istuimen päällinen tupsahtaa vielä nopeammin. Pannunaluseen et tarvitse kuin pari palaa.


Virkkauskouluni lisäksi tapahtumassa pääsee tutustumaan tuftaukseen ja kudontaan tietokoneohjatuilla kangaspuilla. Lisäksi tapahtumassa on hyviä lankatarjouksia, joita ei kannata ohittaa ja tietysti kahvitarjoilu!  Tapahtuma on maksuton. Tervetuloa! Löydät Lankariehan myös Facebookista!

Huom! Kuvien peitto ei ole virkkaamani. Sain sen kuvia varten lainaan Toikasta.
2 kommenttia:

  1. Oi, tuonne olisi mukava päästä itsekiin mukaan, matkaa vaan on hieman liikaa. Olet kyllä varmasti innostava opettaja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kaisa <3 Toivottavasti tällaisia tilaisuuksia tulee lisää ja lähempänä, niin pääset sinäkin osallistumaan <3

      Poista