torstai 6. lokakuuta 2016

Melkein sukua julkkikselle

"Tulevaisuudessa jokainen on maailmankuulu 15 minuutin ajan."
- Andy Warhol


Kävin äsken kurkkimassa blogit.fi palvelussa ja heidän sivustolleen on kerätty yli 5500 blogia, eikä siellä varmastikaan ole kaikkia. Blogeja ja bloggaajia on valtavasti, joten olen tavattoman otettu siitä, että minua pyydettiin mukaan Unelmien Talo & Koti -lehden Ystäväkirja-juttusarjaan, jossa esitellään innostavia blogeja ja niiden tekijöitä. Tällaisia tilaisuuksia ei kohdalleni usein osu, joten eipä tarvinnut kahta kertaa miettiä, että lähdenkö mukaan. Kysymyksiin vastaaminen jännitti ihan hirvittävästi, mutta vielä jännittävämpää oli odotella lehden ilmestymistä ja nähdä oma kuva ja haastattelu painettuna. Juttuni löytyy lokakuun numeron ihan viimeiseltä sivulta. Kannattaa siis käydä ostamassa uusin numero ja lukaisemassa!

Virkkaan parhaillaan pikkuväelle myssyihin (löydät ne täältä) sopivia kaulahuiveja ja nähtäväksi jää, että saanko huivit valmiiksi ja kuvattua tänne blogiin sunnuntaille. Jotenkin tuntuu siltä, että aika kuluu huomaamatta, enkä ehdi enää missään välissä tehdä mitään. Nyt painan läppärin kiinni, keitän kupin teetä ja alan virkata tuhatta ja sataa silmukoita, jotta saan huivit pois käsistäni ja pääsen seuraavan työn kimppuun. Loputkin langat torkkupeittoa varten on ostettu ja pian pääsen leikkimään väreillä. Ihanaa torstai-iltaa ja leppoisaa viikonloppua!


Sydämellinen kiitos Unelmien Talo & Koti -lehden toimitukseen siitä, että saitte keski-ikää uhkaavasti lähestyvän rouvasihmisen kiljumaan ja hyppimään kuin teinityttö!

20 kommenttia:

 1. Oih! Ihanaa. :) Mukavaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
 2. Ihana Johanna!!! <3 Lehtiostoksille menenkin heti huomenna :)

  VastaaPoista
 3. Luin jutun ja kiva juttu olikin. :) Samasta lehdestä löytyy myös kuva hyvin tutusta keittiöstä lehden loppupuolelta. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Mua jännitti ihan hirvittävästi koko juttu, kun pelkäsin, että sanon jotain ihan pönttöä =D

   No, mä katsoin, että onpa tutun näköinen kuva! Se on kaunis <3

   Poista
 4. Hienoa! Onneksi olkoon! Tuo lehti pitää käydä noutamassa!

  VastaaPoista
 5. Selailin ko.lehteä ja kuinka ollakaan bongasin tutunoloisia kuvia ja tajusin, että sinähän siellä. Hyvä juttu ja todella kannattaa olla ylpeä pyynnöstä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Olihan tuo melkoinen yllätys, että minua pyydettiin mukaan =)

   Poista
 6. Ihan huippua! En ennätä nyt enempää kommentoimaan, on kiire kaupan lehtihyllylle. :)

  VastaaPoista
 7. Onnittelut :) Täytyypä hankkia tuo lehti!

  VastaaPoista
 8. Ihana juttu, ihanasta tyypistä ❤️ Mukavaa viikonloppua! ❤️

  VastaaPoista
 9. Mahtavaa, onneksi olkoon! Täytyypä lukea tuo juttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Mä tuossa mietin, että pitäisikö mun oikein kehystää juttu, kun ei näitä varmaan kovin usein kohdalle osu =D

   Poista
 10. Unohdin kommentoida aiemmin mutta siis huomasin jutun lehdessä ja ostin ihan sen vuoksi! Kiva juttu! :) :)

  VastaaPoista