sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Virkattua Twisteriä ja tennarikuvauksia


 

Ihana, ihana lauantai! Hyviä ystäviä, leppoista yhdessäoloa ja paljon naurua! Voi kun tällaisia päiviä olisi useammin! Ystäväni pyysi minulta viime syksynä virkattuja tennareita. Innostuin tekemään yhdet myös itselleni  ja kolmannet vielä toiselle ystävälleni. Kysyimme naapurikylän harrastevalokuvaajaa pitämään meille ihan oikeat kuvaukset ja eilen vietin unohtumattoman iltapäivän rakkaiden ystävien seurassa hänen kotistudiossaan.

Ainoa toiveeni kuvista oli, että ne eivät missään nimessä olisi mitään mallikuvia. Halusin kuvat joissa näkyy, että meillä on hauskaa ja niin minä sain toivomani. Näin jälkikäteen kuvia katsellessani kiitän onneani, että pääsimme oikean valokuvaajan luokse, sillä en olisi ikinä saanut kuvattua tennareita noin hienosti. Tennareissa oli niin iso työ, että ne ansaitsivat tulla ikuistetuiksi kunnon kuvin. Valokuvaajan ottamat kuvat pääsevät omaan postaukseensa, kunhan vain osaan päättää, mitkä kuvat siihen tulevat. Tällä hetkellä olen pystynyt valitsemaan 22 kuvaa, mutta enhän minä ihan niin montaa voi yhteen postaukseen laittaa. Vai voinko?

Meillä oli kuvausrekvisiittana virkattu Twister. Muistaakseni kuvaajan idea oli, että käyttäisimme perinteisen twisterin sijaan virkattua versiota ja viime viikon pakersin sen kimpussa paniikinomaisesti joka ilta puoleen yöhön. Ehdin tehdä parisenkymmentä noin 18 senttiä halkaisijaltaan olevia lappua ja niihin hupeni yhteensä 330 grammaa lankaa. Käytin Seiskaveikan ja Isoveljen lisäksi joitain nimettömiä villalankoja varastoistani. Keltaisia lappuja taitaa olla kolmea eri sävyä, kun sain niihin niin hyvin menemään pikkukeriä isoäitini lankakassista. Kuvauksien jälkeen Twister ei jää tarpeettomaksi, sillä se pääsee paikallisen liikuntaseuran käyttöön.

8 kommenttia:

 1. Ihania kuvai! Olen sitä mieltä että jos on valokuvaajan ottamia kuvia, niin postauksessa pitää olla vähintään 22 kuvaa. :)
  Noista kuvista väkittyy hyvin yhdessä olemisen ilo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Meillä oli kyl hieno päivä! Mä kysyin jo samana iltana, et mitäs seuraavaks tehdään =)

   Poista
 2. ♥onpa tosi kiva kuvasarja!♥ Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Ihanaa viikkoa myös sulle ja tervetuloa lukijaksi =)

   Poista
 3. Tuo virkattu twister on kyllä hauska idea! Odotan jo innolla niitä oikeita kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia =) Sitä oli kyllä mukava virkatakin. En mä usko, että tavallinen twister olisi ollut niin kivan näköinen kuvissa vaikka sivuosassahan tuo tässä projektissa on =)

   Postaus on oikolukua vaille valmis. Oletettavasti olen sen jo julkaissut kun luet tämän =)

   Poista
 4. Siis wau! Ensinnäkin tollaset tennarit olis tosi jees ja toisekseen, ihanaa että keksit pitää tollasen kuvauspäivän! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia =) Mä tykkään kans noista tennareista, kun ne on niin värikkäät. Saas nähdä koska vaan raskin käyttää omiani =)

   Poista