torstai 4. joulukuuta 2014

VapaapäiväIhana aurinko on taas tullut esiin pilvien lomasta. Tämä viikko on mennyt kukkia virkatessa ja karkkia mussuttaessa. En olisi uskonut, että tällä iällä on vielä mahdollista syödä itsensä kipeäksi karkista ja vielä kolmesti saman päivän aikana. Olen istunut namikippoineni sohvalla ja nauttinut auringon säteistä. Osallistuin Facebookin Käsityöblogit-ryhmän joulukalenteriin ja minun pitäisi keksiä jotain kivaa jouluista kahdeksannelle päivälle. Tapani mukaisesti ideointi lähti taas käsistä ja taistelen aikaa vastaan. Ensi maanantaina näette, että olenko onnistunut kuromaan aikatauluani vai menikö metsään. Onneksi minulla on varasuunnitelma, jos tässä käy ihan onnettomasti.

Sitä mukaa kun olen vienyt pieneksi jääneitä lastenvaatteita kirppikselle, olen ostanut lisää aarteita. Olen taas siinä tutussa ja turvallisessa noidankehässä. Olen yrittänyt selitellä itselleni, että nämä ovat tarpeellisia tavaroita, mutta en välttämättä tarvitse enempää keittokirjoja kun vanhatkin on lukematta. En vain voinut jättää kahden euron Jamieta pöytään. Toisen kirjoista löysin jo aikaisemmin, mutta minun oli nyt kaivettava se esiin ja tarkistettava, etten ostanut toista samanlaista. Tulipahan avattua sekin ensimmäisen kerran. Vanha emalikippo on toiminut kukkakipponani tässä joulukalenterivirkkuussa ja piirasvuokiin ajattelin tehdä saippuoita. Varsinkin nuo soikea isot vuuat ovat äärettömän kauniita.

Pojat olivat eilen mummolassa hoidossa ja sain viettää vapaapäivää. Kauppaan mennessä huomasin kirkkaalla vaaleanpunaisella taivaalla ison kuun. Hetken aikaa jouduin jo miettimään, että olihan se kuu eikä aurinko, kun oli vielä ihan valoisaa. Hetken mielijohteesta juoksin kamera kainalossa paikallisen kuntoradan metsikössä ja kun pääsin haluamalleni kuvauspaikalle, puna taivaalta oli jo karannut. Otin teille kuvan järvimaisemasta, ettei kolmen kilometrin lenkkeily farkut jalassa olisi mennyt ihan harakoille. Nyt minulla on sellainen tunne, että aivot ovat jääneet metsään. Ehkä nyt on hyvä jatkaa sitä virkkausta ja syödä vähän lisää irtokarkkeja. Hyvää viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos =) Se on kyl syötävän suloinen. Mun tarvii pitää siinä vain lankoja, ettei siihen tuu naarmuja =)

      Poista