sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Kahdenlaista kehäkukkaaTänä kesänä kehäkukasta on tullut yksi lempikukistani. Sen kukinta on kestänyt yli kaksi kuukautta, eikä sen eteen ole tarvinnut tehdä oikein mitään. Se alkoi kukoistaa ilman esikasvatuksia tai suurempia ponnisteluita. Keväällä nakkasin vain siemenet maahan ja annoin luonnon hoitaa loput. Ensi kesänä aion kylvää kehäkukkaa paljon ja ihan joka puolelle pihaamme.

Helsinki Retro & Vintage + Design Expon pääsyliput on nyt arvottu. Ensimmäisenä haluan lämpimästi kiittää kaikkia arvontaan osallistuneita ja messujen järjestäjää, Exponovaa, joka mahdollisti arpajaiseni. Olin äärettömän otettu tästä mahdollisuudesta.

Suoritin arvonnan perinteisellä nimilappuarvonnalla. Arvontakulhoksi ei mielestäni olisi sopinut mikään muu paremmin kuin keväisestä HRVDE:stä ostettu Finelin Kehäkukka-kulho. Jälkikasvumme pitäessä virallisen valvojan virkaa, mieheni sai toimia onnettarena.

Onnetar suosi seuraavia Helsingin pääsylipuilla:
Anonyymi 1. syyskuuta 2014 12.42
2 arvalla, ja Helsinki <3 ..olisi juuri synttäripäivät, kaverin kanssa olisi kiva mennä :)
ja s-posti ; tuijanposti@kolumbus.fi

Pariisin varpunen1.  syyskuuta 2014 23.18
Kahdella arvalla Helsingin tapahtumaan :)

Ja Tampereen liput saivat:
Anonyymi 2. syyskuuta 2014 7.23
1 arpa Tampereelle,kiitos t. liisa.a.ahonen@gmail.com

Alaston lohikäärme4. syyskuuta 2014 11.06
kolme arpaa Tampereelle :)

Onnea voittajille!

Olen jo ottanut yhteyttä voittajiin, joten nyt kannattaa vilkaista meiliä. Viikon kuluttua siis messuillaan Helsingissä ja reilun kuukauden kuluttua Tampereella. Näemmeköhän tapahtumissa? Jos tunnistatte minut, nypätkää hihasta. Minut löytää luultavimmin nuuskimasta emaleita tai olen metsästämässä virkkauslankoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti