lauantai 14. syyskuuta 2013

Vauvantuoksuista arkea!Pieni poikani syntyi maailmaan 1.9. Minulla oli koko ajan tunne, että lapsi syntyy ennen laskettua aikaa mutta silti olin yllättynyt ja epäuskoinen, kun jouduimme lähtemään toista viikkoa etuajassa kohti Tayssia. Koko synnytys kesti vaivaiset kaksi tuntia joista viimeiset kahdeksan minuuttia vietin sairaalassa. Sain kokea luomusynnytyksen tuskat. Koko illan katselin pientä nyyttiä vieressäni ja yritin ymmärtää, mitä ihmettä oikein tapahtui.

Olin etuoikeutettu kun pääsin Taysin synnytysosastolta potilashotelliin lapsukaisen kanssa. Sain nukkua yöni pehmeässä hotellin vuoteessa kaukana synnytysosaston hälinästä. Hoitohenkilökunta oli kuitenkin puhelinsoiton päässä jos kaipasin apua vauvan kanssa. Olisi ollut ihanaa jos mieheni olisi päässyt mukaani, mutta hän hoiti esikoistamme kotona. 

Ruokailemassa kävin hotellin ravintolassa. Aamiaiset olivat taivaallisia. Lounaat ja päivälliset huomattavasti parempia kuin osastolla mutta valitettavasti ne olivat suolattomia ja kermat oli korvattu maun perusteella maidolla. Tosin onhan se ymmärrettävää, ettei potilashotellin aterioita kyllästetä rasvalla ja suolalla. Hieman mauttomista aterioista huolimatta, voin suositella kaikille lämpöisesti hotellia. Itsekkäästi makasin hotellin pahnoilla kaksi yötä ja latasin akkuja kotona odottavan arjen varalle.

Arki kotona on lähtenyt hiljalleen pyörimään. Vielä minulla on ratkaisematta kuinka kykenen hoitamaan kahden lapsen vaatimukset samanaikaisesti. Mieheni on onneksi kesälomalla ja hänellä on vielä edessä isävapaa. Saamme nauttia yhdessä kauniista syysilmoista ja ihanista pienistä lapsistamme. 

Kyllä tällaisessa huoneessa kelpasi levätä ja tutustua uuteen
perheenjäseneen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti