Kun aurinko porottaa taivaalta ja mittari näyttää yli 30
astetta, silloin ei hellan edessä malta kauaa seistä. Tässä on nopea ja
äärimmäisen helppo ruoka arkeen. Mikäli et pidä tillistä, voit jättää sen pois
kermaviilikastikkeesta. Kastike on yhtä hyvää pelkällä ruohosipulilla.
LOHTA, UUSIA PERUNOITA JA KERMAVIILIKASTIKETTA
Näitä tarvitset:
Lohta
Maustamiseen valkopippuria ja suolaa
Maustamiseen valkopippuria ja suolaa
Perunoita
1 prk kermaviiliä
½ tl suolaa
½ tl Sokeria
½ rkl sinappia
ripaus valkopippuria
ruohosipulia
tilliä
Näin se käy:
½ tl suolaa
½ tl Sokeria
½ rkl sinappia
ripaus valkopippuria
ruohosipulia
tilliä
Näin se käy:
Laita pestyt perunat kiehumaan. Sekoita kermaviilin joukkoon
suola, sokeri, sinappi, valkopippuri, silputtu ruohosipuli ja tilli. Laita
kastike jääkaappiin maustumaan.
Paista lohi ja mausta se oman maun mukaan. Käy syömään!
Paista lohi ja mausta se oman maun mukaan. Käy syömään!
Tein itse lohimedaljonkeja. Ne ovat helppoja ja nopeita paistaa. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti