perjantai 8. huhtikuuta 2016

Kevätmessut 2016

- Noh, mitä siellä oli?
 - Kukkia. Siellä oli paljon kukkia.
- Kukkia? Siis mitkä messut ne oli?
 - Ne oli Kevätmessut.

Kukkaiselämää-blogi
Koti kaupungin laidalla -blogi
Josefiinan Aitta
Puutarhanikkarit
Voi, mitkä messut! Kevätmessut olivat aivan ihanat! Tunsin itseni Liisaksi Ihmemaassa kulkiessani pää pyörällä kauniiden kukkien keskellä ja ihmetellessä, että miksi meidän puutarhassa ei näytä tältä. Olisi mielenkiintoista tietää, että kuinka monta kukkaa Messukeskukseen oli kannettu, sillä niitä oli valtavasti! Minun on myönnettävä, että puolet messuista taisi jäädä näkemättä, kun puutarhapuolella oli niin paljon nähtävää, etten olisi malttanut lähteä sieltä. Pidän messuilla käymisestä ja fiilistelystä, mutta en viihdy ihmispaljouden keskellä, joten torstai oli aivan nappi valinta messuiluun. Väkeä oli jonkun verran, mutta hetken kun jaksoin odottaa, sain napattua kuvia ilman ihmisiä.

Puutarhaunialue oli aivan uskomaton! Messuhallin kattoon oli ripustettu kehyksiä, jotka oli päällystetty  kukkasin. Ne olivat niin kauniit, että pillahdin itkuun niitä katsellessa. Siellä oli kukkia, keijuja ja peikkoja ja sanoinko jo, että siellä kukkia? Katosta roikkuvien sateenvarjojen päälle ropisi vettä ja varjojen päältä vesi valui niiden alla olevaan pieneen altaaseen. Puolet jutuista jäi kuvaamatta ja ne mitkä kuvasin olivat epätarkkoja, kun kuvatessani yhtä, olin jo juoksemassa toisen luokse. Blogikylä oli puutarhaunialueen yhteydessä ja oli hienoa, miten erilaisia ne olivat. Varsinkin Kukkaiselämää-blogin kasvihuone ja pupujen teekutsut olivat aivan ihastuttavat ja niin oli myös blogia kirjoittava Satukin. Myös Koti Kaupungin laidalla -blogin kasvihuone kristallikruunuineen oli todella mielenkiintoinen. Kannattaa käydä kurkkaamassa blogista paremmat kuvat tuosta kasvihuoneesta.

Käväisin myös Sisusta! -alueella ja sieltä löysin Josefiinan aitasta kotiin viemisiksi Anita Wangelin peltipurkin (näette sen sitten ensi viikolla kirppispostaukseni yhteydessä). Kiersin Luomu ja Lähiruoka-osaston läpi ja kannoin taas kotiin kassillisen Kolatun Juustolan ihanaa Ruska-munajuustoa. Se on herkkua! Ukkokullalle toin makkaroita ja Poppamiehen kastikkeita. Itselleni ostin purkin lisäksi ruusuja ja kukkien siemeniä. Mieleni on täynnä kaikkia ihania ideoita, mitä toteuttaa puutarhassa ja pihassa. Olen vieläkin niin kukkien huumassa, että tämä viikonloppu menee sulattellessa näkemääni. Jos sinulla ei ole suunnitelmia tälle viikonlopulle, niin suuntaa Helsingin Messukeskukseen. Kevätmessut ovat siellä koko viikonlopun ja siellä on paljon muutakin kuin kukkia, mutta minä en vain nyt nähnyt muuta. Kevätmessut on suurtapahtuma, joka sisältää viidet messut: Oma Piha, Oma Koti, Oma Mökki, Sisusta! ja Lähiruoka ja Luomu. Mukavaa viikonloppua! Tavataan taas sunnuntaina! 

Sydämellinen kiitos Messukeskukselle pääsylipuista! 

16 kommenttia:

  1. Näyttää kauniilta. :) Harmi kun tuonne on sen verran matkaa, että en taida jaksaa/ehtiä käymään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos =) Messut olivat kyl ihanat ja mulla jäi ihan hirvittävästi näkemättä. Olisin hyvin voinut viettää vielä toisen päivän messuilla, mutta matka on tosiaan niin pitkä, etten mäkään olisi toiseksi kokonaiseksi päiväksi voinut kotoa karata =)

      Poista
  2. Oi, en kestä. Ihania kuvia ja kukkia. En pääsekään messuille, vaikka suunnitelma olikin. Huomiseksi tuli hieman muuta ohjelmaa. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos =) Voi, miten kurjaa kuulla! Messut ovat koko viikonlopun, eli jos saat vain mahdollisuuden mennä, niin suosittelen menemään =)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos =) Siellä oli kyl niin paljon kaikkea, mut mä en ymmärrä, miten olen ollut niin huolimaton kuvaaja! Mä epäilin ensin, että epätarkat kuvat johtuu hallin valoista, mutta kyl se taitaa olla ihan kameran käyttäjässä se vika =D Onneksi sain tämän postauksen kuvitettua, mutta tällä kertaa messupostaus jää ihan yhteen =)

      Poista
  4. Kauniita kuvia, kiitos jakamisesta. On kiva katsella muiden kuvia, kun en itse pääse osallistumaan messuille. Mukavaa viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos =) Mukavaa kuulla, että kuvistani on iloa <3 Mä itse ihastelin myös toissa vuonna blogeista kuvia, kun en itse ollut messuilla. Olin aivan ihmeissäni niistä kukkamääristä, joita messukuvissa näkyi ja niinhän olen vieläkin =)

      Poista
  5. Kiitos kauniista sanoistasi! Oli tosi mukava tavata. Vielä messuillaan pari päivää... Se sun antama käyntikortti olikin hauska. Huomasin vasta hotellihuoneessa sen toisen puolen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos =) Oli aivan ihanaa tavata sinutkin <3

      Mä olen tehnyt niitä käyntikorttejani vanhoista Musta Pekka -korteista, joita metsästän aina kirppiksiltä. Ne saa melkein aina saajan hymyilemään, kun se peli taitaa herättää niin monessa muistoja. Ei varmaan ole montaa joka ei sitä peliä olisi lapsena pelannut =)

      Mukavaa messujen viimeistä päivää!

      Poista
  6. Kukat ovat kauniita mutta mun naamari ei kestä niitä. Ihana katsella niitä näin ruudun takaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin koneen kautta ei tosiaan pääse siitepölyt vaivaamaan =) Viime vuonna mä aloin oireilla messuilla, mutta tänä vuonna selvisin vain pienellä nenän kutiamisella. Mulla ei normaalisti aiheuta oireita kuin puut ja heinät, mut kai se siitepölymäärä siellä hallissa sit vaan on niin suuri, että se saa oireileen, jos on taipusta allergioihin. Mä en meinaan nähnyt siellä yhtään kukkivaa koivua =D

      Poista
  7. Menossa huomenna kahdestaan miehen kanssa. Pikkuisen kurkistuksen messuista ehdin nähdä ti ja odotukset nousivat kyllä aika huimasti. Ihan mieletön tuo sateenvarjo vesiputous eikös? Kävitkö uittamassa kaarnalaivoja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa! Ja vielä miehen kanssa kahdestaan <3 Mä en keksi mitään, millä olisin oman ukkokullan saanut houkuteltua messuille =)

      Messut ovat kyl näkemisen arvoiset! Sateenvarjoputous oli kyl aivan ihana, mutta mulla meni ne kaarnalaivat ihan ohi. Muutamista kuvista olen nähnyt niitä ja vitsit kuinka mua harmittaa, etten huomannut niitä siellä! Eikös niihin saanut kirjoittaa jonkun toivomuksen?

      Aivan ihanaa messupäivää <3 Nauttikaahan ihanasta yhteisestä päivästä <3

      Poista
  8. Ihania kuvia ❤! Kukat ovat aina mukavaa katsottavaa, onneksi näihin messutunnelmiin pääsee osalliseksi blogien kautta :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos =) Kukat on kyl ihania katsottavia ja mun mielestä ne on ihania kuvattavia! Mä tykkään harjoitella kukkiin tarkentamista, kun niissä on niin paljon kaikkia pieniä yksityiskohtia, mitä kuvata. Onneksi kesä on tulossa ja kohta piha on täynnä kuvauskohteita =)

      Poista