sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Tampere Retro & Vintage + Design Expo 2014


Tänä viikonloppuna järjestettiin ensimmäisen kerran Tampere Retro & Vintage + Design Expo. Kiersimme ystäväni kanssa pari tuntia ympäri Pakkahuonetta ja ihastelimme menneiden vuosikymmenten väriloistoa. Tilana Pakkahuone oli napakymppi valinta. En olisi voinut kuvitellakaan parempaa paikkaa vintagemessuille. Ne olivat hieman pienemmät kuin kuukausi aikaisemmin järjestetyt Helsingin messut, mutta riitti sielläkin nähtävää.

Kuvat varmasti kertovat parhaiten, mitä kaikkea oli tarjolla. Retrosisko oli jälleen paikalla ihastuttavan soppensa kanssa. Hänen myyntipisteensä oli aivan yhtä herkullisen näköinen kuin aikaisemmilla messuilla. Huomaamattamme eksyimme sinne useamman kerran. Forget Me Notilla oli myös mahtava osasto. Pysähdyimme moneen otteeseen heidän kohdallaan ihastelemassa Kekkos-korviksia. Yritin epätoivoisesti metsästää messuilta uutta hamosta itselleni, mutta en löytänyt mieleistäni. Jos kuvio ja väri miellyttivät silmää, malli tai koko eivät osuneet kohdille. 

Ystäväni hihkumisesta ja huokailusta päätellen messut taisivat ainakin hänestä olla aivan mahtavat. Minun on myönnettävä, että minäkin viihdyin siellä. Kiersimme ainakin kolmeen kertaan alueen ympäri ja joka kerta tuntui löytyvän jotain uutta, jota emme aikaisemmilla kerroilla olleet huomanneet. Vaikka kotiin viemiseksi en löytänyt muuta kuin Iran peltipurkin, oli messuilla taas niin paljon ihasteltavaa, että niiden muistelusta riittää pitkiksi aikaa iloa. Taisin olla hieman tylsä messuvieras, sillä tällä kertaa nautin messuista tapahtumana enemmän kuin itse aarteenmetsästyksestä.

8 kommenttia:

 1. Eikä! Missä noita Anttilan kuvastoja oli? En nähnyt. Sellaisia olisin ehdottomasti halunnut ostaa. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hallin perällä oli laatikoittain tavaraa kahden vaaterekin välissä. Mä huomasin kans vasta kolmannella kierroksella ne. Mua vähän harmittaa nyt, ku en edes yhtä ostanut =/

   Poista
  2. No voihan. Mä olisin ostanut, jos olisi nähnyt! Olipas hyvin piilotettu. Itsekin kiersin kaksi kertaa alueen.

   Poista
 2. Kiitokset vielä, oli huippukivaa! :) Mä nyt itken noiden menetettyjen aarteiden vuoksi, pirskatin tilipäivät kun aina väärään aikaan.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa et viihdyit <3 Oli kyl hienot messut =) Sieltä olis löytynyt kyl täydennystä kokoelmaan kuin kokoelmaan =)

   Poista
 3. Kiitos kattavasta kuvakavalkaadista! Tää korvaa ees vähän sitä etten tonne päässy. Josko ens vuanna sit...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mainittin blogissa tapahtumasta ja linkitin tänne. Tästä kun saa hyvän kuvan hommasta. Ei varmaan haittaa?

   Poista
  2. Kiitos =) Keväällä on ainakin Helsingissä messut eli niitä odotellessa =) Kiitos linkityksestä!

   Poista