keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Aarteiden aarre!Odotin viime viikon postipoikaa kuin pienenä tyttönä joulupukkia. Mulle vihjattiin netissä myynnissä olevasta kahvipurkista jota olen kaivannut jo pidemmän aikaa. Sydän pamppaillen maksoin ostokseni ventovieraalle ihmiselle ventovieraalla nettiostospalstalla ja jännitin, millainen myyjä kohdalleni osui. Olen kuullut ikäviä tarinoita nettikauppiaista jotka ovat rahat saatuaan kadonneet savuna ilmaan. Tällä viikolla Aamulehdessä oli juttua 21-vuotiaasta nuoresta miehestä joka oli huijannut 72.000 euroa netin myyntipalstoilla.

Minulla kävi tuuri! Ostokseni kotiutui ja kahvipurkkini oli vielä paremmassa kunnossa kuin mihin olin varautunut. Minulle on pari kertaa käynyt niin ettei netistä tehty ostokseni ole vastannut odotuksia. Tuote on huonommassa kunnossa kuin myyjä on antanut ymmärtää tai se on pakattu niin hentoisesti, ettei se ole selvinnyt ”hengissä” Itellan käsittelyssä. Varsinkin kun puhutaan ihan oikeasti vanhoista tavaroista, niiden kunto olisi mukava päästä toteamaan paikan päällä ennen varsinaista ostopäätöstä. Aina se ei kuitenkaan ole mahdollista. En usko että olisin pitkiin aikoihin saanut hyllyni reunaa koristamaan SOK:n Johanna kahvipurkkia. Mistähän johtuu että purkki on minulle niin mieleinen? 
Olemme menossa lauantaina taas syömään. Meidän piti pistää elämä risaiseksi ja mennä kokeilemaan Ravintola Näsinneulaa. Joudumme kuitenkin odottamaan että ravintolan ruokalista vaihtuu, sillä heidän tämän hetkinen listansa ei houkutellut. Mieheni kollega vihjasi Ravinteli Berthasta. Yritin tehdä sinne pöytävarauksen eilen mutta ravintola on jo lauantaina täynnä! Kuulostaa hyvälle tulevan kannalta. Meidän on ehdottomasti päästävä käymään kyseisessä ravintolassa ja mielellään mahdollisimman pian.

Päädyimme kokeilemaan Hallituskadulla sijaitsevaa Ravintola Franklya. Ravintola on sekä minulle että miehelleni entuudestaan tuntematon. Emme muista että kukaan ystävistämmekään olisi käynyt siellä ennen. Jännityksellä siis odotamme mitä tuleman tuo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti