Mikä on Ihan Oikea Blogi?

Ihan Oikea Blogi on käsityöblogi, jossa esittelen töitäni, kerron erilaisista käsityötekniikoista ja jaan ohjeita. Käsitöiden lisäksi kirjoitan kirppislöydöistäni, sisustan kotiamme ja kokkaan gluteenittomasti.

Käsitöitä harrastavat ja kädentaidoista kiinnostuneet löytävät blogistani paljon vinkkejä ja tietoa. Kannustan lukijoitani luopumaan ennakkoluuloistaan, tarttumaan haasteisiin ja kokemaan onnistumisen iloa käsitöitä tekemällä. Blogistani löytyy ohjeita, linkkejä ja vinkkejä. Yritän parhaani mukaan neuvoa ja opastaa lukijoitani. Jos joku asia jäi askarruttamaan, niin kysy pois!

Vanhojen aarteiden ystävät ja vintageharrastajat pääsevät blogini myötä elämysmatkalle menneille vuosikymmenille. Olen keräilijä ja kartutan kokoelmia niin kirppiksiltä kuin metallinkeräysastioista. Blogini tarjoaa rutkasti silmäniloa ja vinkkejä vanhojen aarteiden ystäville.

Olen keliaakikko ja meillä ei vieraille tarjota muita herkkuja kuin gluteenittomia, joten tavoitteenani on leipoa sellaisia gluteenittomia, että ne maistuvat ruokatottumuksista riippumatta kaikille. Pyrin jakamaan kanssasi kaikista herkullisimmat reseptini.

Ihan Oikea Blogi? on syntynyt halusta oppia kirjoittamaan ja ajan saatossa se on muovautunut siihen muotoonsa kuin se nyt on. Tämä on ensimmäinen ja ainoa blogini. Olen säästänyt alkuaikojen postaukset muistutukseksi itselleni, mistä kaikki on alkanut, mitä olen matkani varrella oppinut sekä kuinka olen kehittynyt niin kuvaajana, kirjoittajana kuin käsityöntekijänä. Haluan näyttää äidinkielen opettajalleni, joka olisi sitä mieltä, ettei minusta tule ikinä kirjoittajaa, että kaiken voi oppia. Toivon, että blogini inspiroi sinua ja viihdyt sen parissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti