torstai 13. marraskuuta 2014

Keskosmyssyjä TaysiinAbc-asemat ja Novita järjesti tänä syksynä keskospipokampanjan, jossa kerättiin myssyjä pienille keskosvauvoille Tays:iin. Osallistuin jo aikaisemmin kampanjan yhteydessä järjestettyyn neulegraffittitempaukseen virkatulla kukkaköynnöksellä ja viimeisinä päivinä virkkasin vielä muutaman myssyn pienille taistelijoille. Onneksi varastojeni uumenista löytyi vielä bambu-puuvillalankaa, joka ei kutita eikä nipistele vaikka olisi paljasta ihoa vasten. Malli on omani, jota vain pienensin keskosmyssyksi sopivaksi ja varmuuden vuoksi tein vielä kahden kokoisena. Pesuohjeet kirjoitin blogini käyntikorttien taakse elätellen toiveita, jos vaikka kuulisin joskus vauvauutisia.

Minulla on parvi perhosia vatsassa. Enää yksi yö ja Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestetään Suomen Kädentaidot -messut. En ole ennen ollut käsityömessuilla ja nyt minua jännittää niin paljon, että tekisi mieli hyppiä ja juosta ympäri kotia, sillä aloillaan olo on ihan tuskaa. Viime vuonna nukuin messujen ohi ja siitä viisastuneena merkkasin messut keittiön seinäkalenteriin jo varmasti kaksi kuukautta sitten. Olen viikon lukenut blogeista messuhehkutusta ja vyöhyketerapeuttini kehui tapahtumaa. Luultavimmin ensi yö menee valvoessa, sillä tuskin tässä messukuumeessa mitään unta saa. Ensi kerralla on luvassa siis messukuulumisia. Pitäkää peukkuja, että löydän jotain aivan ihanaa!

2 kommenttia:

  1. Jännityksen perhosia oli minullakin mahassa. Toivottavasti sinusta tulee messujen vakikävijä ja ensi vuonna vaikka tavataankin blogikahvilassa. Tuija

    VastaaPoista