tiistai 22. lokakuuta 2013

Arabian Kaunein kattaus -kilpailu

Osallistuin Arabian järjestämään Suomen kaunein kattaus -kilpailuun. Katoin pöydän miehelleni ja minulle puutarhaamme samaisena aamuna kun laitoimme kasvimaan pakettiin. Aurinko paistoi siniseltä taivaalta ja ruska oli kauneimmillaan. Myönnän että kuvaa varten jouduin siirtämään kahvipöytäämme hieman otollisemman taustan eteen. Normaalistihan nautimme kahvit kuistillamme tai terassillamme.

Valitettavasti minulla ei ole kauniita Arabian posliiniastioita, joita kattaa pöytään mutta minulla sitäkin ihanampia emaleita. Katoin pöytääni mielestäni kauneimmat Arabian astiat jotka minulla on. Kuvassa on esillä 60-luvulta peräisin olevat Raija Uosikkisen suunnittelemat Riikinkukkomukit sekä keltainen Kehrä kahvipannu. Harmillista oli, ettei minulla ollut lainkaan Arabian sokerikkoa tai kermakkoa kuvaan. Niiden sijasta käytin Riihimäen Lasin Barokki-sarjaan kuuluvia astioita ja lisäksi korvapuustien alla on pieni Riikinkukko lautanen.

Kilpailun voittajan valitsee ammattilaisraati suosituimpien kuvien joukosta. Olen hiljaa mielessäni yrittänyt arvuutella mahdollista voittajaa. Kilpailuun on lähetetty paljon kuvia kauniista kattauksista, joista osa on kuin ammattivalokuvaajan ottamia. Ihanaa oli huomata, ettei Arabian vanhuksia oltu unohdettu kilpailusta. Monessa kuvassa oli esillä vanhoja Arabian posliineita ja muutamassa muussakin kuvassa oli vahvasti emalia esillä. Kilpailu päättyy tämän kuun lopussa ja voittaja selviää marraskuussa. Olisi hienoa voittaa Arabia astiasto kuudelle hengelle. Nähtäväksi jää kuinka minun käy.

Kilpailukuvani Arabian Suomen kaunein kattaus -kilpailussa.
Kuvani nimi on Ruska.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti