sunnuntai 18. elokuuta 2013

Napa näkyy naapuriin, naapurin pojat nauraa!Raskausviikkoja on nyt takana 36 eikä olo ole enää köykäinen. Jouduin vaihtamaan tänään kirpputorikiertelyn sohvalla loikoiluun. Kotona ollessa huomasin että aika kuluu ihanan hitaasti kun ei tee mitään. Kateellisena seuraan vierestä raskaana olevan tuttavani pesänrakennusintoa. Minulla meni touhotus ohi ja voisin nukkua vaikka viikon putkeen.  Onneksi virtaa riitti jopa kellarin ja pannuhuoneen perusteelliseen pesuun. 

Hormonihuumassani sain päähäni että haluan virkata itselleni valkoiset bikinit. Mielessä minulla oli muutama kuukausi sitten nähty kuva Mariah Careysta vastaavanlaisissa bikineissä. Lopputulos ei nyt ole ihan yhtä hehkeä mutta saanpahan esitellä muhkeaa masuani teille. Toivottavasti tulee vielä aurinkoisia päiviä ja voin pitää bikineitä ennen kuin ne unohtuvat vaatekaapin perälle.

Pikku pikku bikineissä...
Raskausviikkoja 36 takana ja masu on
sen mukainen.

Pienirintaisena minun ei tarvinnut murehtia paljoa oikeasta kuppikoosta, kunhan virkkasin kolmiot jotka kaartuvat alareunasta. Käytin mallina myös vanhoja bikineitäni joiden avulla mm. kiinnisitomisnarujen oikea mitoitus kävi helposti. Aloitin heti uuden virkkausprojektin. Syntyvä vauva saa samanlaisen torkkupeiton kuin veljellään on. Enää ei mene kauaa kun peittoa tarvitaan.

Virkatut bikinit. Toivottavasti kerkeän pitää näitä vielä tänä kesänä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti