Blogin takana

Heippa,


Olen Johanna, kesän lapsi, kahden pienen pojan äiti ja maailman parhaimman miehen vaimo. Aloin harrastaa käsitöitä jäätyäni kotiin äitiyslomalle, joten olen melko uusi, mutta sitäkin innokkaampi käsityöharrastaja. Virkkaan, kudon ja värjään. Haluan kokeilla uusia tekniikoita ja oppia lisää. Rakastan värejä ja leikin niillä yrittäen samalla oppia niistä lisää.

Asumme 60-luvulla rakennetussa omakotitalossa Tampereen kupeessa, juuri sopivan kokoisessa kaupungissa. Muutama vuosi takaperin 50- ja 60 -luku veivät minut mennessään ja pikku hiljaa keräily on alkanut muuttua elämäntyyliksi. Huonekalu toisensa jälkeen on vaihtunut vanhempiin ja kotimme alkaa päivä päivältä muistuttaa enemmän ja enemmän 50-luvun kotia. Suurin osa kirppislöydöistäni käsittelee vintagea, vaikka todellisuudessa ostan lähes kaiken kirppiksiltä käytettynä. Ekologisuus ja vihreät arvot ovat olleet minulle aina tärkeitä.

Bloggaus on minulle käsitöiden ohella rakas harrastus, jonka alkuperäisenä ajatuksena oli se, että kehityn kirjoittajana. Lukion äidinkielenopettajani sanoi minulle, ettei minusta tule ikinä kirjoittajaa, mutta olen sitä mieltä, että kaiken voi oppia, myös kirjoittamisen. Vaikka kieleni takeltelee ja takkua välillä, yllätyin siitä, miten paljon pidän kirjoittamisesta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti