keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Kudotut säärystimet ja villapaita koiralle.

Kudoin itselleni Novitan Seitsemän Veljestä -langasta säärystimet. Kudoin koko säärystimen joustinneuletta (kolme oikein ja kolme nurin) ja molemmissa päissä on lisäksi noin kuuden sentin resorit tiheämmästä joustinneuleesta. Pituutta säärystimellä on 105 cm! Ne voisi tarvittaessa vetää vaikka jalkojen päälle punteiksi, tosin pelkään, ettei niiden leveys riitä reisiini.

Aamukahvilla auringonpaisteessa lämpöisissä
säärystimissä.

Olen aikoinaan kutonut vanhemmalle koirallemme villapaidan. Minulla oli anoppini kutoma paita mallina ja sovelsin sen mukaan. Valitettavasti en ole laittanut itselleni ylös ohjetta ja myöhemmin kun yritin tehdä toisen, paidan sisään olisi mennyt kolme koiraa. Nyt villapaita alkaa vedellä viimeisiään joten minun olisi pakko tehdä uusi. Jos en löydä mieluista mallia mistään, minun on alettava silmukoiden laskentaan.

Koirallemme kudottu villapaita.

Olemme koiran kanssa samanlaisia vilukissoja. Olemme aina palelemassa! Koiralla on paita päällään jos lämpötila laskee vähänkin lähemmäs viittä astetta. Minulla on koko ajan villasukat jalassa. Lähes kaikki sukkani vetelevätkin viimeisiään ja olenkin joulupukilta toivonut uusia. En vielä tähän päivään mennessä ole oppinut itse kutomaan niitä. Tarvitsisi varmasti opetella. Ensin minun on saatava pois käsistäni isoäidinneliöistä tehtävä torkkupeitto. Aloitin sen teon viikko sitten ja jos puhtia piisaa, se on valmis ehkä juuri ja juuri joulukuun alkuun mennessä. Sitten voinkin aloittaa joululahjojen virkkauksen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti